• Darukezelő
    Szerencsére a testsúly nem befolyásolja (annyira), hogy az ember mennyire sikeres az életben, mit ért el, stb. Lehet valaki ropi ember, de ha családja, jól fizető állása, és viszonylag boldogan él, akkor szerintem pont leszarja hogy hány kg, vagy pedig erősen C vágányon van az, hogy hány kg is vagyok. :) Meg igazából mindenkinek az az ideális testsúly, amiben jól érzi magát. Lehet nem egészséges, de ha elfogadja az adott ember önmagát úgy, hogy az A4-es lap vastagabb nálam, olyan sovány vagyok, vagy olyan kövér vagyok, hogy 2 ember helyéről is lelógok, akkor igazából a testsúly ilyenkor nem mérvadó. Vagy például ott vannak a lányok, nagyon sokan már így is vékonykák, de ennek ellenére fogyni akarnak, ez sem normális. Szerintem nem szánalmas az, ha valaki vékony, attól nem lesz még kevesebb, kisebb ember a szememben. Lehet jobban felnézek rá, és tisztelem, mint egy olyan embert, akinek átlagos testsúlya van, és mondjuk még izmos is. Lehet az emberekkel szemben van egy kis előítéletünk testsúly alapján? Nem tudom, szerintem igen. Nem az itt írottak alapján mondom ezt, hanem úgy zusammen amit látok az utcákon, meg amiket tapasztaltam az eddigi évek alatt. Lenézünk valakit mert kövér, mert vékony, stb.