• MerlinW
    Az én rugóim mások mint a nagy átlag. Ezért is nehéz velem dűlőre jutni ebben a témában.

Röviden: 25 éves koromban jötten rá 3 év robot után, hogy számomra az elfogadott átlag társadalmi életmód (8 óra munka, 8 óra pihenés, énekeljük együtt) nem perspektíva. Ügyesen (kopp-kopp - jó időben, jó helyen) indítottam egy serverhosting vállalkozást, ami mint köztudott, napjaink egyik olyan vállalkozása amit csak elindítani nehéz, utána relatíve megy magától.
    Gyakorlatilag az elmúlt 2 évben azt csinálom csak amit szeretek. Tanítok, utazom, siklóernyőzöm, társasági életet élek. Ez a célom a jövőben is.

Sok embernek ez nem megy. Vannak barátaim akik lelkiismeretesen robotolnak napi 40 órát és élvezik, ebben nőttek fel (egyébként én is), ők ilyenek.

Én meg szabadság orientált vagyok, önfejű és makacs. Nem bírok mások irányítása alatt dolgozni, katonaság alatt is én voltan majdnem az egyetlen aki egy perc eltávot sem kapott, mert mindig elküldtem a feletteseket a fenébe:)

Ennyi. Ilyenek is kellenek. Lázadó típus, aki kiáll az elvei mellett. Jó életem lehetett volna a 70-es évek amerikájában:)