• Scottt
    Igen, nagyot csalódtam.

Agusztus szombat éjszaka:1 ismerős csajnak volt egy "sukárabb"pasija(Ilyen weiß nigger)aztán a csaj szépen sárga földig itta magát,jött oda hozzánk ölelgetett.Gyerek meg bejött a kocsmába annyit lát,hogy a frissen szerzett csaja épp engem ölelget meg simogat.Húzta a száját elég rendesen...
    Kimentünk kocsma elé, hogy bemenjünk a szórakozóhelyre.Szokásos csaj támolyog mi meg haverral ketten támasztjuk,gyereknél szép lassan betelt a pohár[egyébként is sztem idegbeteg] aztán hívta a "tezstvíreket" haver arrébb állt valamennyire, felé vagy tizen(!)indultak el aztán elkezdték lökdösni.Én meg odaálltam a gyerek elé, hogy meséld már el mi a probléma(közben 1 kör alakult ki köztünk a 100tagú zenekar tagjaiból)talán a hegedűs vagy a nagybőgős megszólalt, hogy gyere már el 1percre (elindult egy üres világítás nélküli telek fele)mondom kösz kihagynám.A srác se tudott semmit mondani, hogy mi a baja hát hát őő a nőmet.Mondom a nődet 8 éve ismerem és tudod, hogy nem másznék rá.(Havernál közben a háttérben fokozódik a lökdösődés).Aztán a csaj valahogy leállította(Mindent összehazudozott, hogy az én anyukám meg az ő anyukája 1000éve haverok meg a faterja rendőr) a gyerót aztán elpucoltunk.És a haver akiben csalódtam ezt a szórakozó hely oldalának támaszkodva karba tett kézzel nézte(és hallgatta)végig pedig régóta ismeri a gyereket és fix, hogy letudta volna ő is állítani)
    [Remélem érthető és olvasható lett fáradt vagyok:$]
    Leírva nem hangzik annyira durván de ott akciófilmbe illő jelenet volt..

Aztán megbocsájtottunk neki,de úgylátszik, hogy végleg szét megy barátságunk.(Miatta volt botrány a szilveszter)