• fery02
    Vad buli volt, csak nem hatott rám semmi sem. Mindez idáig az otthonlevős szilveszter pártján álltam és ez úgy is fog valószínűleg maradni.
    A történet a következő: Előtte való nap este bemásztunk a "kedvenc" kocsmánkba haverokkal (mostanában már oda se szívesen megyek, mint ahogy sehova se) és valószínűleg, ha nem ittam volna meg az utolsó sörömet, akkor "Nem"-et mondtam volna arra, hogy feliratkozok a szilveszter este itt töltésére (belépő). Gondoltam is, hogy nem igazán fogom én ezt élvezni, bementünk 7-kor a kettő haverral szétnézni. Készülődések már láthatóan elkezdődtek, látni lehetett már néhány illuminált állapotú egyént már akkor is. Aztán elkezdtünk biliárdozni. Én az első meccs után a tegnapi napon is észrevettem, hogy én ma sem fogok teljesíteni, szóval inkább ültem és lestem, ahogy játszanak (haverok+többiek).
    Végig ott ültem szinte egyből 7 órától este 10-ig, mikor mehettünk vacsiért. Aztán kicsit feljebb vették a mosógépfrekvenciát és mondom csak csináljunk már valamit, én is elkezdtem mozogni tánc címszó alatt, de csak szenvedés volt, legszívesebben hazamentem volna. Csak ugye szilveszterkor ez azért ciki lett volna, főleg mert még éjfél sem volt. Aztán már reggel fele történtek olyanok, hogy egyik ismerős elvesztette a fényképezőjét (nem tudom tulképp mit is várt). Kimenve a kocsmából friss levegőt szívni sem volt túlzottan jobb érzés, látva a csomó nyúzott rókát, meg rókázót, de bent meg iszonytatos cigi szag volt ugye. :S
    Néhány idióta lefröcskölte pezsgővel a falat is, voltak túl erős koccintások, majd fél 7-re hazaballagtunk és 15 órakor felkelve ugyanúgy elkezdtem folytatni az életemet, és megint egy fokkal jobban megutáltam a szilvesztert.