és szted az nem jó érzés hogy a tuning VW-esek egymásra villognak? meg pályán rádvillant 160nál egy golf aztán nyomjuk? ennél jobb nincs sztem...
amúgy most a csajfelvágósra én sem felvágok :D már nem kell XD amúgy régen mikor olyan idős voltam mint te akkor nekem se motorom se autóm nem volt és simán felnőttem :) és olyan furcsa 28 éves vagy ok 1x nem volt semmilyen balesetem csak láttam párat és te így most 16 évesen (gondolom minimum vagy ennyi mert 125el jársz) már halálra gázoltatod magad...
és persze én is figyelek a motorosokra de a legtöbbjük gyorsan jön fekete cuccba és gyakorlatilag az autósokat leszarják... akkor ez kölcsönös illetve hiába akarom észre venni nem lehet 1xrűen mert az autóshoz képest olyan nagy sebességgel jön hogy 1xrűen 1-2 másodperc alatt odaér az az időintervallum alatt míg elnézel a tükörbe majd tekered a kormányt és megint a tükörbe nézel és csodálkoztok hogy belementek az autóba meg rátok húzza a kormányt, de ti is hibásak vagytok mert halad a forgalom teljes nyugottsággal 60el sokan vannak ti meg felezővonalon mentek 70-80al és ha elnézek a tükörbe ti sokkal nagyobb eséllyel vagytok a holt térbe mint 1 autó...
téma lezárva pá!
ui.: nem is akarok normális autósok közé tartozni... ja és bocs ha megbántottalak vagy ilyesmi csak kibaszottul útálom a motorosokat meg 1 haverom is tolókocsis lett mert 50el belecsapódott 1 opel kadettba miközbe ő nem is volt hibás csak ment 50el elévágott a kocsi és satufékezett a kocsi. mondta a barátom hogy esélytelen volt hogy fékezzen... (pedig már 15 éve motorozik) (és a legszebb az hogy én már hónapokkal elötte mondtam neki hogy adja el a motort...)