• VRSDM
    én kaptam:
    idén semmi nagyot, elvégre idén kaptam a jogosítványomat, kaptam egy mazda121et (bőrtetős :P), érettségire már megbeszélten kapok egy új bmx-et, ami szintén százezeresekben mérhető... szóval elég sokat költenek rám a szüleim karácsonyon kívül, főleg hogy van még 3testvérem, ha ezt beszorzom rájuk na akkor meg főleg sokat költenek ránk. így idén karácsonyra nem kaptam nagy dolgokat névszerűsítve...
    memóriát még a gépbe, egy gps-t, ruhákat, sapkákat (hobbiszinten-baseballsapka gyüjtő) párnákat (párnagyüjtő) és köbö ennyi. nem voltam csalódott mert tudom hogy nem ilyenkor kapom meg az igazán vágyott dolgokat. elvégre anyum meg apum amennyire konyít a bmx-ekhez, a végén még vesznek egy lehet hogy jó drágát, de tök szart az én magasságomhoz igényeimhez stb. szóval a nagy dolgokat ált. közösen vesszük meg, karácsonykor meg csak apróságokat kapunk...

akkor tesoim kaptam (csak így ömlesztve):
    profi hajszárítót . hajsütőt csavarót faszom minden vagy 8fajta kütyü, új telefont a hugom, nővérem új bútorokat a szobájába, anyukám hotpan-t meg minden féle olasz tálakat (eredeti olasz, nem cigány :D) apukám időjárásállomást ruhákat... ö ennyi a részletekbe nem merülök bele :D

a fánkról meg ma lesz kép :D