• VRSDM
    ja amúgy. szűk családi kör. sőt még annál is szűkebb. mert nővéreim már külön családot alapítottak. szóval anya - apa - hugom - mamám - én :] meg a két spániel. 3házimacsek. 2papagály és néhány hal :D

/és hogy legyen egy kis off is.

tavaly írtam ide sg-re egy olyat ami mint utólag kiderült titoktartási szerződés által védett szöveg, és a szerződés az egyik magyar kereskedelmi csatornával lett megkötve (rtl :D) . nos xy aki nekem mesélte az egészet szólt hogy bocsi, nem szóltam hogy ez titkos info úgyhogy töröld kérlek mert megüthetjük a bokánkat ha ezt ott is meglátják. (épp az egyik futó nagy sikerű szavazós műsorral kapcsolatban) nem is volt gond, le is töröltem egyből (akkor még vip voltam) ... rá pár napra újra ír hogy, még mindig fenntvan, mert a gugli kidobja az első oldalon ha rákeresel hogy " műsor neve, és a benne fellépő neve " ... hoppsz ezt ekkora már megtudta is az említett kereskedelmi csatorna... hogyan töröljem ki? :C szopás... mert ha simán rányomott az ember akkor átlinkelt ugye az sg-re és kiírta hogy a " hsz törölve lett " . de ha a tárolt változatra klikkelt az olvasó akkor bizony a google faszomtudja melyik szerveréről még visszamászott a hozzászólás...

a gugli szépen MINDENT! ment ami felkerül az internetre... hiába törlöd :P

szóval SG-ről az egyik jócimbora modi segített felvenni a kapcsolatot nemtudom hány emberen keresztül (de jó sokon át ám :D ) a google-al hogy töröljék mert ha nem lesz hamarosan törölve, akkor az említett csatorna szépen elperelheti a jóbarátom házát is akár. amit csak akar :D elvégre úgyis jobb ügyvédre tellik neki...

ennyit az egészről. :]

/on