• Ability
    Olyan témákat kellene találni, ami megosztja az embereket, és lehetőséget ad arra, hogy jól kibeszéljék. A dohányzás senkit sem érdekel, statisztikának jó, hogy ki milyen "szinten" van, de nem érdekes, erről nem lehet hosszasan beszélgetni. A drog az tabu, senki sem fogja felvállalni. Az auto meg kicsit olyan, mint a dohányzós kérdés. Persze majd dönt VRSDM, meg végsősoron ezek a kérdések is jók lehetnek, de inkább hajlani kellene valami különleges témára, ami felkelti mások kíváncsiságát, és amiről lehetne csevegni is. Szerintem ha már itt egy fórumban van beágyazva a szavazás, akkor ne csak arra használjuk, hogy bejön mindenki és nyom egyet. Jó, persze, néha be is írják, hogy mire nyomtak, de ... ezek nem túl érdekes kommentek. Ide vita kellene, persze megfelelő korlátok mellett. Tudom, ritka az ilyen téma, de még nem igazán térképeztük fel az SG-s fórumozókat, biztos tudnánk találni valami olyan témát, amiről hosszasan lehet beszélgetni. Ha pedig mégsem, akkor tegyük kicsit érdekessé a szavazást, és ne hétköznapi előre tudható témákat indítsunk el. :P Szóval legyetek kreatívak, egyelőre én sem tudom milyen téma lenne az ideális.

Saját vélemény volt, nem muszáj így tennetek. Szeritnem csinálni fogok egy szavazás kérő oldalt, ahova be lehet küldeni az ötleteket, és lehet rá szavazni. Amit sokan támogatnak az kikerül...