• Fbn Lx
    ha valóban az a helyzet, hogy megáll és röhögve dobálja a kutyát petárdával, az már erős idiótaságra utal. De nem hiszem, hogy ez a helyzet, ilyennel legalábbis nem találkoztam. Nálunk az van, hogy bedobnak egyet az udvarra, aztán mennek tovább, nem kifejezetten azzal a céllal, hogy valakinek fájjon - nem hiszem, hogy sok olyan idióta van, aki szánt szándékkal becéloz, és dobál egy kutyát...
    Volt már olyan, hogy család kint állt a kapu előtt, egy srác meg közénk dobott egy petárdát, aztán elrohant. Az ilyen embert én is örömmel megütném.
    De sajnos, a helyzetet nem tudom átérezni. Soha nem voltam annyira elvakult kutyabarát, és soha nem tudtam annyira ragaszkodni egy kutyához, hogy az, hogy a közelében robban egy petárda, bántson engem.
    Szóval nem vagyok az állattartó fajta... Ha már választani kell, a macskákat szeretem. Azok nagyban leszarják. Tapasztalatom szerint olyan kellemesen alszanak a petárdák zajában :D
    A helyzetet már csak azért sem érzem át,mert a nagy testű kutyák iránt érzek egy enyhe utálatot. Véleményem szerint a legbutább háziállatok, de ez erősen magánvélemény :D
    Sajnos túl sok az olyan tapasztalat, hogy a nagy kutya ugat mint egy buta szar, rohangál körbe-körbe fél órán át, nekiugrik a kerítésnek, le akarja tépni a fejem, stb.
    Ha az enyém a kutya, csak azért nem akarja letépni a fejem, mert én adok neki kaját. Kutyák agya ennyire komplex.