Fbn Lx#22298
Ahhoz már nagyon alkesznak kell lenni, hogy látható hatása legyen a butításnak... Ismertem már azért pár embert aki évek óta leitta magát erősen, minden hétvégén. Arról nem is beszélve, hogy ha nem iszol annyit hogy szívbeteg legyél tőle, egyáltalán nem fogsz rövidebb ideig élni. Ahhoz olyan életmód is kell... És nem szabályszerűség, met olyan emberek is meghalnak 40 évesen agyvérzésben meg szívrohamban, akiknek heti egy sörön kívül köze sem volt az alkoholhoz életében, esetleg aki vega volt... ilyenről is hallottam sokszor.
Sőt, egy 70 éves embertől idézem: "Ti mennyire keveset isztok! Az én időmben mi minden hétvégén mentünk a kocsmába..."
Azzal meg, hogy hülyeségnek tartod, hogy napi egy cigi egészséges, csak félig-meddig tudok egyetérteni.
Én azt mondom, hogy az szeret dohányozni, aki nem szokott rá. Az szeret dohányozni, aki csak ritkán gyújt rá, mert az tudja élvezni, és nem megszokásból csinálja.
Sokan elfelejtik megemlíteni, hogy egy szál cigi elszívása kitágítja a vérereket, és csökkenti a vérnyomást, meg a pulzust. Ugye mennyire logikus, hogy ezzel nem ölöd meg magad.
A baj tudod hol kezdődik? Ha gyakran szívod, nincs ideje a káros anyagoknak kiürülnie a szervezetedből, feketedik a tüdőd, és eltömíti a vérereidet.