• Ability
    Nu, úgy gondolom tartozok egy kis magyarázattal. Mint lentebb írtam, történt némi változás a szavazás menetében. Ezek egészen mély változások, és bár a teszt oldalon minden zökkenőmentes volt, élesben mégis becsúszott egy hiba. Ezért történt az, hogy az elején minden szavazatot az első opcióhoz társított. A háttérben kicsit máshogy történt minden, a szavazatok jó helyre kerültek, csak rosszul lettek elszámolva. A hibát javítottam, az eredményeket frissítettem. Tehát amit mostantól fogva láttok, az már valós eredmény, minden szavazat jó helyre került, a frissítés után jól el is lett számolva. Tehát nincs fals eredmény. Ami fontosabb: úgy látszik többé nem fogom baszogatni a szavazást, mert már szinte mindent megcsináltam ami be volt tervezve. A rendszernek eddig csak a kiforratlanság volt a baja, de most már mindenre fel van készítve, nem várható újabb változtatás, ergó mostantól nem is fognak becsúszni értelmetlen hibák. Legalábbis bízok benne, még a mostani teszt időszakot kell kibírni, és ha nem lép fel hiba, akkor utána már nem is várható. Most viszont lépek el, szóval ha bejönne valami, akkor holnapra marad. Egyébként fontosnak tartom a visszajelzéseket, tehát ha bármi gyanusat láttok, akkor ne habozzatok szólni nekem...