• Ability
    Miért gondolja mindenki hogy a világ 6-7 milliárd népességéből minden szerv az ő szaros életére kíváncsi? Eddig is nyomon tudták követni az embereket... semmi nem változna. Szerintem van benne jövő. Mekkora jó lenne, ha nem kellene sorbanállni jegyet venni, hanem csak felszállsz a szerelvényre és már le is vonták az árát a számládról. Nem kellenek kulcsok, mert az ajtó a közeledben auto kinyit. Nem kell bankkártya, mert az ATM rögtön azonosít amikor odalépsz elé. Vagy balesetet szenvedsz, a mentősök rögtön azonosítani tudnak bármiféle irat nélkül. Konkrétan kiváltaná ez a megoldást azt, hogy mindenféle iratot, tárgyat magadnál kelljen tartani. Egyébként én meg úgy tudom, hogy ezzel nem tudnak nyomonkövetni, nagyon kicsi a hatótávolsága, ergó nem tudom mit lármáztok. De ha nem így lenne, akkor meg szerintem külön jó, hogy a bünözőket lehet figyelni, vagy ha netán titeket gyanusítanak, akkor halálbiztos alibitek lenne, hogy merre tartózkodtatok.

Teljesen úgy csináltok, mintha valaki monitoron követné a jelentéktelen életeteket. Mert így van, jelentéktelen, egyik szerv sem fog csak úgy találomra utánatok kémkedni.