Hymtozis#21738
Szerintem semmit nem könnyű használni. A tested se, kést se, és pisztolyt sem. Sztem ha én itt elkezdenék hadonászni egy pisztollyal, még mielőtt lábonlőném magam, oat rántana lövésnél a karomon (persze nem midnegyik), h ha nem találnám el vele az ellenfelem, akk utána odajönne és lecsapna (v neadjisten belém lőne).
Én mondjuk pisztollyal még ellenfélnél nem találkoztam, de sztem annyira nem ijednék meg. Késtől sem. Amitől jobban féltem, mint késtől az vascső (kerítésdarab), mert zavart, h hosszabb mint a lábam, így nehezebben érhető el az ütés/rúgásfelület. Bár mostmár attól sem hiszem, h megijdenék, mert jártam kicsit kevesebb, mint egy évet vívni (párbajtőr) így attól sem félnék, h rácsap a kezemre, ha én is felveszek egy ugyanolyan "hadonászóeszközt".
#21696 Ki mondta, h ezek azért vannak h pisztolygolyókat kerülgess? Nagyon jó testi felépítést ad, állóképességet fejleszt, és agyilag is rendez sok mindent. Én jártam ienekre. Sokszor volt, h nem csináltunk semmit, csak futás, nyújtás, fekvő, felülés, hátizom, megint nyújtás (spárga stb.), és végén mozdulatsorokat gyakoroltunk.