• DJKonya
    én se vagyok egy kis darab 185 centi vagyok és inkább izom van rajtam szokták pesten mondani mikor megyek apámnak hogy na mivan hoztad már a fijadat is?

volt olyan eset hogy ismerősömmel mentem Angliába kamionnal és Fracniaországba megkellet állni pihenni de mikor elkezdtünk pihenni akkor az pont éjszakára esett dde a piheő idő vége már világosba volt reggel 9 óra fele, és éjszaka 3 arab csavó potyázva akartak átjutni angliába és kivágták a pótkocsi tetején a ponyvát, de reggel mikor elmentünk a benzinkúthoz kajálni stb akkor láttuk hogy furán mozog a pótkocsi oldalán a ponyva, odamentünk a pót mellé csöndben és akkor hallotuk hogy valakik vannak a póton, felmásztunk a pót tetejére és volt egy lyuk vágva rajta, elég magas árut szállítottunk alig fértünk néggykézláb bent, kidobáltuk a 3 csávót a pótkocsibol jól megvertük őket aztán bebasztuk őket a bokorba és mentünk tovább:D

aztán volt már amit korábban is leírtam:
    ettem a kajámat a búzán és odajött a cigány aztmondja adjak kaját, mondom nem adok, akkor felütötte az álam én feláltam ballal meglöktem jobbal meg levertem neki egyett.

Volt mikor ifibe fociztam és nemtudom melyik meccsen volt mikor szöglet volt, ugye állok a kapu előtt várom a labdát a cigó meglök, mondom anyád , azt látta a bíró is rászólt, rá 10 percre volt egy szabálytalanság mikor becsúszott de direkt lábra ment, nem is tetettem magam feláltam és elkezdtünk vitázni, akkor kaptam sárgát:D aztán volt a meccs vége felé helyzetbe voltam ő meg futott utánam és kézel meglökött de a bíró nem fújta be, utána jött a hab a tortán mikor egy értelmetlen dolog miatt kiállítottak akkor már ő is kispadon volt, mennék le a pályáról az meg elkezd spriccolni a szódával akkor odamentem mikor látta hogy megyek felé ő is felált de nem sok ideje volt mert orbavágtam az meg beborult a többiek közé, utána persze amíg a nagyok meccse nem ért véget addig a buszrol nem mertem leszálni mert mindenki az én fejem akarta:D