• tigeroo
    jah. totally agree

járni akartam egy csajjal, kiderült hogy a helyi kokszos a barátja. pedig rendes visszahúzódó, félénk lány, soha nem néztem volna ki belőle...(bár lehet csak félreismertem)
    úgyértem, hogy a tag teljesen olyan mint amilyennek elsőre beskatulyázod ránézésre. na nemprobléma.

Amúgy én azt vettem észre a giminkben is hogy a csajoknak MINDIG idősebb barátja van. Nincs kivétel. Autóval hozzák-viszik őket, de ilyen 20-30éves tagok, komolyan. Persze nagyrészük ilyen "van egy érettségim, otthon élek asztrám van" típus. De akkoris ez szerintem kurva gáz, hogy ez kell a csajoknak.

De van pár faszfóbiás csaj is (én pl. tegnap tudtam meg egy nagyon jó picsáról hogy még szűz, 1éves kapcsolata alatt nemvolt semmi sem közöttük a hapsijával, vár az igazira)
    Nah az ilyen csajokból már egyre kevesebb van. Csak az a lényeg hogy elveszítsék a szüzességet és a többiek vígan körbetáncolják...

Sztori: Egy lány már fél éve járt egy fiúval. Alig mertek kezet fogni meg csókolózni. A lány pedig olyan társaságba keveredett ahol kínos volt ez az egész, amikor szóba került. Rá 2 napra már lefeküdtek..