• Hymtozis
    Mindenki aki elküldené őket dolgozni: Ha lenne egy cégetek, és mondjuk felmondana a kereskedelmi vezérigazgató. És bejönne egy csövi, aki elmondaná, h ért hozzá, van tapasztalata, majd utánanéznél és látnád, h igazat mond. Felvennéd? Ha igen, akk szted keresne annyit, h ne csak mindennapi ellátása legyen meg? Tudjon mondjuk albérletbe költözni, azt fenttartani, plusz kaja és ruházat. Sztem nem biztos, nem csak h megtörténjen, de h eltudja magát tartani.
    Vagy ok, akk mondjuk nézzük, h nem tör ennyire fel, me esélytelen. Elmegy egy munkakeresőhöz, ahol találnak neki egy esti munkát, zárás után takarít, v közterület fentatróknál legyen utcaseprő. Mennyit keres ebből? Vannak emberek akik nem hajléktalanok, dolgoznak a családban 3-an, és mégsem tudnak megélni rendesen, ill. boldog(abb)an, v minden igényüket kielégítően. Inni pl itt is ihat az egyik családtag, tud enni, és mégis eljárhat kocsmázni...

Ha valaki ad egy csövesnek annyi pénzt, h házat tudjon venni, ruhákat, és mindezt fent is tudja tartni, akk sztem elmenne dolgozni, v ha nem, akk lehetne szemrehányást tenni. Viszont az, h adsz vagy nem adsz neki mondjuk 20 Ft-ot, az nm tom h függ azzal össze, h mért nem megy el dolgozni? Nem azért kér pénzt, h aztán befektesse és megváltsa a világot... Sajátmagának kell, fel akarja használni arra, h boldogabbá tegye magát. V annak (futtatójának) adja oda, aki kiküldte őt.

Én ha nem adok épp vkinek akk az azért van, mert parázok. De ha van pl zsebembe pont 70 Ft-t akk odaadom, de ha már nagyobb összeg van nálam akk nem állok neki keresgetni, v zörögni, me ha kér még akk én érzem magam rosszul... Meg ált. attól függ adok-e, h ki kér.

Nem tartom magam a hajléktalanok megmentőjének, és azt sem mondom h ez jó így, v h nincs igazatok, amiért néhányatok elküldi őket a ***, csak el tudom képzelni, h nem minden rossz ami úgy néz ki.