• DJKonya
    erre nem tudok mi mondani... de példaként az én barátnőmék is gazdagok, nem azok a milliárdosok de elég gazdagok tehát barátnőm is mindent megkap amit kér meg nem hiába van 5-ös BMW-jük meg egyéb szarság. De elég rég óta ismerem őket és elég jól én már vagy 10 éve ismerem őket és nem azok a tipikus gazdag emberek hogy lenézik a szegényebbet stb. Szülei is nagyon rendesek bár igen az az öltözködésükön is meglátszik hogy nem most jöttek a kukábol, adnak magukra, és bárkinek is mondom vagy látja a barátőmet hogy gazdagok lehet hogy aztmondanátok hogy elkényesztett csaj ami egyrészt igaz is de ő sem az a tipus hálistennek hanem ő is nagyon normális meg minden. A szülei 18 éve élnek boldog házasságban 3 lányuk van (a legidősebb a barátnőm:P) . De volt már olyan példa hogy volt ilyen kerti party és nem éreztem olyan jól magam ott a gazdagok között és barátnőmnek sem az volt a reakciója hogy jolvan akkor menj én itt maradok. Hanem mondtam neki hogy inkább menjünk át hozzánk vagy valahova máshova és jött velem egyből és mondta hogy ő se nagyon szereti őket.. elég zűrösen írtam amit írtam de nagyon sokat írhatnék még a témával kapcsolatban....