• Ability
    Engem otthon egyszer egy nagyon kedves jahova banda látogatott meg. Már előre láttam, hogy fel vannak szerelkezve, sejtettem, hogy ők nem az én embereim, de azért kinyitottam a kaput. Először téríteni próbáltak, de megmondtam nekik, hogy nem vagyok vallásos, nem érdekel mit akarnak mondani. Amikor elmondtam ezt egy párszor, akkor látszólag feladták, és utána egy jó nagy könyvet mutogattak, majd azt akarták hogy vegyem meg valami horribilis összegért. Mondtam hogy nem kell, de erősködtek, hogy támogassam őket, és amúgy is honnan fogok értesülni a megváltásról, ha nincs nálam a könyv. Na itt kezdett kibontakozni a vita, és a nő előadta magát, hogy jön a világvége. Amikor látta, hogy nem érdekel mit magyaráz és nem hiszek neki, akkor lezárta volna vitát egy nagyon elmés beszólással: Tudja fiatalember, majd amikor 100 kilós kövek hullanak az égből, akkor magát sem kímélik meg, csak a jehovák maradnak életben a földön. Erre válaszoltam, hogy "Na igen, magát majd biztosan ki fogják kerülni a kövek." Ezen annyira megsértődött, hogy köszönés nélkül leléptt, én meg örültem, hogy végre végeztünk.