csak egy gondolat az öregek felé. Volt egy olyan megyek a buszon jön egy vénasszony alig bír vánszorokni összevan görnyedve. azt kérdi leülhetek, mondom persze feláltam ő meg leült. Két megállóval odéb leszál a buszról kiegyenesid azt szalad mint bármelyik fiatal. Na most akkor erre mit mondjak? Mikor elvolt törve a lábam kétszer műtötték buszon utazok osztálytársakkal jön egy csorda vénasszony felál mind a 3 haverom én maradok ülve. elkezd nekem eggyik dumálni te meg nem bírod megmozdítani a segged? haverok monták is egyből hgy mivan az meg csak akkor is mondja. Én azóta nem engedem leülni őket. Multkor is a buszon ülök jön a vénasszony én nem engedtem leülni. Jön fel egy fiatal lány velem eggyidős lehetett 15-16 éves látom gipszbe a lába feláltam egyből erre a vénasszony egyből ülne le. Mondom áljon csak fel nem magának szántam a helyet. Aztán felált. És még az utolsó városi buszos vénasszonyos storry. Szállok lea búzánál a buszrol, én száltam le utoljára a buszrol. A 150 kilós vénasszony jön fel mint egy úthenger úgy neki ba**szott az ajtónak mérkembe majdnem megfogtam a kabátját azt visszarántottam. Utána is kiabálta. Hagy ácsorogjanak csak elvégre én is ugyan úgy fizetek a buszért, és lehet hogy ő nem annyit mint én........