• Ability
    Publikus bétateszt

Megújul szinte majd mindegyik aloldal. Elsőként az ötletes oldal. Az előzetes teszt verzió megtekinthető itt.

Elsősorban láthatjátok, hogy megváltozott a design. Kicsit a fent látható szavazásra hajaz a kinézet, szerintem mindenképp igényesebb mint az elődé. Egyszerű, letisztult, csak a tartalom van rajta, semmi csicsa. Ezen felül át lett rendezve minden. Bejött egy népszerűséget mutató csík, illetve kidobtam az infóbárt, a szavazás kikerült a cím mellé. Rögtön lehet látni a szavazás jelenlegi állását, a kis ikonra kattintva pedig le is lehet adni a szavazatot. Ez a művelet AJAX-ot használ, ergó az oldal nem töltődik újra, viszont az értékek rögtön frissülnek. A leírás mostantól nem felugró ablakban jelenik meg, ami szerintem sokkal igényesebb. Az elutasítás mindig előtérben lesz, csakúgy mint a leírás. Az előbb említett "nem tölt újra az oldal, de a tartalom frissül" egyébként mindenre igaz ezen az oldalon. Ha használjátok az oldalsó szűrőt, vagy az előre beállított szűrési sémára kattintotok, akkor szintén nem tölt újra az oldal, hanem egyszerűen csak megjelenik az új tartalom gyorsan. A kereső is real-time alapon megy. Ahogy gépeltek bele minden betű után frissíti a tartalmat, ahogy gépeltek folyamatosan úgy alakulnak a keresési találatok, és rögtön megmutatja mit talált, nem olyan, hogy végig kell pötyögnöd és még gombot is kell nyomni. Ha nem fér ki minden találat egy oldalra, akkor megjelennek a lapozó gombok, amik szintén oldal töltés nélkül jeleníti meg a következő oldalak tartalmát. Tehát elmondható, hogy gyors, letisztult és modern lett az oldal, nyilván a legnagyobb előny a szűrő, kereső, lapozó oldal töltés nélküli működése.

Egyelőre ez még csak teszt jelleggel üzemel, szeretném ha mindenki kipróbálná, és véleményt mondana. Építő jellegű kritikára van szükségem. Ha pedig hibát találtok, akkor azt jelentsétek nekem, mert sajnos előfordulhat bármi.