• SötétBarom
    Ez azért túlzás, de nyilván nem jó dolog úgy élni, hogy egy prosche meg egy 300nm-es ház tölti be az álom szerepét :) A második opció sztem egy faszság, nem nagyon tudom elképzelni, hogy havi szinten mekkora összegből tudnék megvenni mindent amit szeretnék (pedig nincsenek óriási igényeim), de úgy saccolom, hogy fél milla alatt teljesen esélytelen.. Úgy kezdődne, hogy min. 4 tank benzin aztán egy halom mozijegy, egy vödör pia, éttermi számla hegyek, konzolok, durva gép, high-end fényképezőgép, mindenféle autóalkatrész, egy pofás DH gép... És mindezt csak úgy 30 másodperc alatt találtam ki..

De ha tovább gondolkozom, akkor bejön még a képbe egy normális nyaralás (nem hawaii nyilván, de valami jobbfajta), sítúra télen, elmennék néhány EBT versenyre is, öltözködnék is (egy jó wesco, olyan 100 rongyért :DDD).. stb.

És akkor még hol van a kerti jacuzzi, a 10milla+ autó, motor, repkedés mindenfelé, hétvégenti paintball blablabla..

All in all, a második opció egy ökörség.. (de ha van itt ilyen, akkor én kérek elnézést, és privátban küldöm a címem, ahová küld nekem egy rekesz sört együttérzése jeléül :DDD )