Az, hogy a listára javasoltam bizonyos emberi tulajdonságokat nem egyenlő azzal, hogy én rájuk is szavaztam volna, (bár lehet, hogy párra beszavazok) ezzel mindössze a listát kritizáltam, amit Te ebben a hsz-ben elég jól meg is védtél.
Azt mondod, hogy vannak olyan szociológiai adatok, miszerint az emberek eleve a listán szereplő tulajdonságokat tartják a leginkább nem kívánatos emberi tulajdonságoknak jelen társadalmunkban. (Ha így van, akkor én mondhatnám azt, hogy az egész szavazás felesleges, hiszen annak a listának is bizonyára volt első 3 helyezettje. Te válaszolhatnál azzal, hogy az SG-t látogatók között akarsz felmérést végezni, erre én mondhatnám, hogy ha valamiért az SG közönségét ilyen eltérőnek gondolod, akkor miért csak azokat a tulajdonságokat veszed be, amelyek a társadalom teljes metszetében a 12 legkevésbé kívánatosak közé tartoznak, ezzel elferdítheted az eredményt.) Én pedig kifejezetten kívánatos tulajdonságokat akarok felvenni erre a listára. Nos én úgy gondolom, hogy talán nem is olyan kevés ember tartaná ezeket üdvözlendőknek, de ez csak egy tipp, semmi több.