• Darukezelő
    Te miért teszel sok pozitív tulajdonságot negatívvá? Azért mert valaki érzékeny akkor már elítélendő? Azért mert valaki együttérez az már elítélendő? Azért mert valaki körülményes már elítélendő? Mikor ismerkedsz egy emberrel akkor "bedobod" egy hatalmas szitába, amiben a te általad felállított szűrők vannak, aztán ha átment a szitán akkor jófej, de ha valahol fennakadt akkor meg kb arcon lőnéd egy puskával mert már egy szar alak? Furcsa elveket vallasz, elolvastam pár kommented még, és nekem az jött le, hogy azért kell intelligensnek lenni, hogy a naív embereket áttudjuk vágni, kitudjuk használni, stb, anélkül hogy ez feltűnne neki. Persze valahol kell egy kis turpisság is az életben, na de most lépten nyomon használjam ki a másikat hogy nekem jobb legyen? Lehet jobb lesz, csak egyszer jön egy olyan ember aki marha jól átlát rajtam, mert sokat tapasztalt, jó ember ismerő, és akkor hiába akarom kihasználni, stb, egyből leesik neki a célom, vagy nem ad támadási felületet, és koppan ez az elv. Pedig lehet műveletlenebb mint én. Vagy most mi számít műveltnek? Nem tud deriválni akkor már műveletlen, vagy mire gondolsz etéren?