• bujcsik555
    csonttörés

elöször 8 éves koromban, kirepültem csuszdábol, 3 métert repültem, bal könyökömre estem, könyököm kicsavarodott. 7 szeggel fogadták össze.1,5 honap gipsz,1 honap gyogytorna. utanna jöttek ra hogy a szögeket ki kellett volna venni. mütet, kivettek öket utanna megin 1 honap gyogytorna. de nem lett hibatlan a dolog, bal könyökömmel vannak gondok neha

utanna 11 voltam, fociztam par haverral felnöttek ellen. en voltam pont a kapus, eggyik koma belebikaz nagyot labdaba, probalom vedeni, bal csuklonhatratörik. 1 honap gipsz, ezt is gyakran megerzem ha eröltetem kezem

utanna iden , majus elsejei helyi foci kupa, szabad nevezessel, haverokkal indultunk. rakozciujfalui profi kispajas csapat ellen jatszunk, eggyik 100 kilos koma felrug, rameseik, jobb csuklon szarrátörik. korhazba arab doki helyrerakja mütet nelkül, vmi arab modszerrel, jol sikerült halisten, ezzel van legkevesebb gondom, helyrejött szépen.

valamint volt még 3 zuzodasom, egyszer 10 centis seb labamon, összevartak. ezek is mind foci miatt.

de még le vagyok maradva, apámnak 11 törése, 5 mütéte volt foci miatt, lehet beérem öt ezen a téren.