• Ability
    Nézőpont kérdése, egyet is érthetnék veled, korrekt amit írtál. Viszont egy másik nézőpontból nézve talán felesleges ez az opció. A 'minden tekintetben egyelőek vagyunk'-at nem tudom azonosítani azzal, hogy minden munkakört el tud látni mind a két nem. Valószínűleg valami megterhelő fizikai munkára nem a nőket küldenek dolgozni, vagy ők nem vállalkoznak arra. Most ne kérj példát, mert nem tudnék semmi jót mondani, de valami építkezésre cipekedni tuti nem nőket választanak. Ha viszont így nézzük, akkor nincs olyan, hogy azonos munkakör mindkét nem számára. Bizonyos munkakörökben egyszerűen ez nem létezik. Vannak olyan helyek, ahol csak az egyik nemet alkalmazzák. Ergó ott tartunk, hogy Te máshogy értelmezed az első opciót, csakhogy az nem minden esetben állja meg a helyét, mondhatni szerintem nem létezik ilyenfajta egyenlőség. Én ezért arra gondoltam, hogy inkább arra kellene asszociálni, hogy bizonyos téren a férfiak, bizonyos téren a nők állják meg jobban helyüket és így teremtenek balanszt a két nem között.