• Renegade
    hát azt szerintem érzi az ember, amúgy meg függőség az, ami hasznos/kötelező (nyilván ezen lehet rugózni, de némi önismerettel azért belőhető) elfoglaltság rovására megy.

"bármikor fel tudok állni " :DD miden drogos ezt mondja :)

egyszerű példák:

holnap lesz egy fontos összejövetel, ezért ma nem szabad este: innom, mert függő vagyok és csak egykor esek ágyba hulla részegen...játszanom, mert jön a "még egy pálya" és háromkor zsongó fejjel fekszem csak le, stb.

példák, szerintem:
    ha másnap keresed a kifogásokat, jóóó majd hétvégén kitakarítok, elmosogatok...nem gáz szabit kivenni adott reggel, mert ilyen állapotban értelmetlen lenne a munka...kifogásokat keresek miért nem tudsz elmenni a megbeszélt programra...nos, akkor függő vagy. Ja meg még: azon kattog az agyad már melóban, hogy hogyan is kéne megoldani azt a pályát, amin elakadtál...szóval erős sóvárgás.
    Ha meg az van, hogy srácok, kijött a Detroit/CP2077, erre várok hetek óta, megcsináltam a melóm, vettem ki szabit, bocsi, de a következő pár napban én nem leszek elérhető, mert pizzás dobozok és döntések között akarom élni az életem a következő 100 órában és az általad meghatározott önidőt betartod, akkor jó eséllyel kontrollált vagy.
    Ha meg úr isten, de rohadt jó ez a játék, na de látom a naptáramban, hogy 4 hónap múlva lesz egy háromnapos hétvége, amikor asszony lemegy a szülőkhöz, akkor majd játszok vele, akkor csak egy klassz rekreációs tevékenység, ami nem igazán üt vissza, ugyanez, ha van napi egy óra sajátidőd, és akkor mondjuk ennek hódolsz.

Szóval ezt lehet érezni szerintem

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2019.11.05. 11:39:48