Renegade#126991
régóta, de nem 96 előtt, talán 98-2000, szóval:
56k-s modem, mert mondták, hogy ez az új és ne szarozzak a 33-assal, amúgy a kúrva v90 drivereknek lelke volt, beszarás mennyit kellett némelyiket masszírozni, hogy működjön, még nem voltak letöltő programok, na nem torrent , meg nem is DC, a DC amúgy űrtechnikának tűnt anno a több szálú letöltés miatt. A filezilla megváltás volt mert az már képes volt folytatni a letöltést, szóval yep, ha megszakadt a letöltés, akkor újra kellett kezdeni. A 18 óra utáni csomaggal kezdtem, igen egy vagyon volt ár érték arányban. Aztán sima ISDN az is 6 kilóbájt! körül tudott, annyi volt a feature, hogy lehetett mellette telefonálni is. A burzsujok meg vehettek ISDN2-t, az már 12 kilóbájtot is tudott. :D
Ja: a belső modemek ráztak! rossz helyen fogtad meg, megcsípett :D
AZ első ADLS-em talán 100-as volt, de az rég volt, már jó ideje nincsen internet előfizetésem, mert az összes szomszédnak én abajgatom a gépét, szóval vettem egy jó antennát, és ezzel a gond letudva. :)
Órabérek: szerintem nem csak én vagyok KATA-s, ott meg ugye elég becsapós az órabér, már ha értelmezhető, mert lehet, hogy az ember gennyesre keresi magát 21 nap alatt, de ha éppen nincsen meló, akkor ugye pont minuszos a "fizetés". Utoljára szerkesztette: Renegade, 2019.07.03. 23:30:30