• molnibalage83
    Számomra ezek a felületek értelmezhetetlen szarkupacok, mert alkalmatlanok kb. 30-nál kommentnél több kezelésére. Az FB-t ismerem, a többi az életben nem használtam, csak a Diqust-, de az is kb. 2-3 havonta...

Az FB és YT kommentelési lehetősége kb. a szégyen kategóriája, kispistike 10 éves weboldalán ennél jobb lehetőségek voltak. Kb. minden YT és FB bejegyzés alá egy forum topik szintű motor az, ami járna.

Életemben nem olvastam szándékiosan Twittert csak azt látom, amit más hírportál kb. idéz.

Snapchat? Pár hónapja azt sem tudtam mi az, bár most már nem is emlékszem rá. Insta? Az is mi a túróra jó? Telibasszák random képekkel, tartalom semmi, ami van az kereshetetlen halmaz.

Lehet, hogy sokak számára elavult, de a fenti szarok számomra nevetség tárgyát képezik, mert gyakorlatialg használhatatlanok érdemi komunikációra...

OFF, de kapcsolódó

Az új weboldalak része is akkora szutyok és áttekinthetelen, hogy valami elképesztő. Lehet, hogy a 10-12 évvel ezelőtti weboldalak egy része ma megmosolygató kinézetű és nem designos, csak legalább funkcionálisak és használhatóak voltak. A YT-t pár éve 10 percig kerestem egyszer a PM lehetőséget...

A különféle accoutok összekapcsolása meg annyira nem megy, hogy az valami vicc... A Skype kb. 1,5 hét után fogta fel, hogy jelszót akarok váltani, de webes felületen nem ment, hanem aztán feldobta a Skype saját maga az a felületet, ami manuális el sem érhető, mertr érzékelte valahogy, hogy valaki más egyszer átvette az accountom felett az ellenőrzés.

(Az meg tényleg vicces, hogy a FB MSG 230 MB-ot telepít fel okostelóra. Egy kibaszott chatprogram, ami tud képet küldeni, beágyazni videót és gifet, meg videóüzenetre képes. 230 MB. Vicc...)

ON

+ új szavazás, a lentiek adták az ötletet.