• ToxiMaxi
    6-7-et jelölném meg.
    Igazából bízom a rendőrségben, bár a tolvajkergetők összes részét megnéztem és ott vannak érdekes dolgok benne de tegyük gyorsan hozzá, hogy Tomcatnek is van előélete, ezért ez is belejátszik a rendőrség reakciójába.

Ami engem zavar, hogy a rendőrség modora semmit sem változott az utóbbi 10 évben. Az embernek még mindig ott van a zabszem a fenekében, ha megállítják pedig semmit sem követett el. Jó fej rendőrrel még nem találkoztam (igazoltatás közben), aki oldaná a feszültséget, nem arra gondolok, hogy viccet mesél, csak legyen egy kicsit lazább, emberibb.

Kolléganőm pont a hetekben egy közúti baleset során találkozott osztrák rendőrökkel és nagyon pozitívan számolt be róluk. Rendesek, kedvesek és lazák voltak. Biztos itthon is vannak ilyenek, csak kevesen.

Szerencsére közúti igazoltatáson kívül még nem volt dolgom sem a rendőrséggel, sem az igazságszolgáltatással. A TV-ben mondjuk lehet a különböző oknyomozó műsorokban olyan dolgokat látni, hogy az ember fogja a fejét. Lenne mit javulni az biztos.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.04.19. 08:50:49