-
Most a kerékpározással mit akarsz igazolni vagy mire referencia? Arra, hogy elhagytad magad vagy mi? Vagy péniszméregetés akar lenni?*
Mikor 40 fok felett lázam volt az volt a szerencse, hogy egy kontroll vizsgálat kimutatta, hogy baj lehet és bentartott a kórház, kb. egy hónappal korábban komoly vesebetegségem volt. Úgy tűnt napközben, hogy semmi bajom, de nem volt apelláta. Éjjel nem nagyon tudtak felkelteni és kb. azért éreztem és arra emlékeztem, hogy valami felemel és belevág egy hideg kád vízbe és mintha valami intravénás valamit mondtak volna. Ha otthon lettem volna, akkor a doki szerint sanszosan mire behoznak, akkor nem élem túl. Másnap esete voltam annyira magamnál, hogy felfogtam mikor elmagyarázták, hogy mi volt és mutatták a lázlapomat, hogy 40,5 fok körüli lázam volt, akkor kaptak ki az ágyból, tehát még mehetett feljebb egy-két tizeddel is.
Kibaszottul bírom, hogy más kórtörténetének és a tudományos tényekkel szembemenve osztod az észt. 41,5 fok feletti lázra gyakorlatilag nincs is katagóira, mert abba az átlagemberek 99+ százalkéa igeg hamar megmurdel. Igen, volt már 45 fokos testhőmérséklettel is túlélő. Egy ilyet ismer az orvostudomány...
*Ha az, akkor tessék. Volt olyan év, amikor 6-7k km körül tekertem egy évben egy szaros 15+ éves mezei montival. Csak, ha melóba mentem és egy méter kitérőt sem tettem az volt 36 km heti 3x és heti 2x meg 42 km mert röplabda edzés messzebb volt és oda is azzal mentem. Mióta a fővárosban élek télen sem tettem le a bringát, de ezt az éves átlagot talán megint el fogom érni, mert vettem végre egy normális bringát... 2013 áprilisa óta nem volt olyan, hogy 1 hétnél hosszabb idő kimaradt volna, kivéve mikor elmentem nyaralni külföldre és tavaly februárban volt egy sérülésem és hó kb. 3 napig. 1 hónapja van meg az új bringa. Közel sem minden távot logolok, de csak a logolt táv van 700 km felett, a szintkülönbség meg valahol 7 km felfelé mászással. A barátaim szerint a budira is bringával járok...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.23. 18:09:49