• mrzed001
    Gondolom az éber lázálomból lejött, hogy nem életem legszebb napjai voltak ezek. És még így se sorolható a halál közeli élményeim közé.
    Amúgy a lázcsillapító injekció (kapaszkodj meg, Algopyrin) fele annyit sem ér, mint a jó hűtőfürdő.
    Mondom én, szart se tudtok a betegségekről. Hülye általánosban is az amőba szaporodását oktatják a helyett, hogy ilyeneket elmondanának a buta nebulóknak.

A vérnyomásom nekem max 220/110 volt, pedig majd elaludtam. Dokinő ott hüledezett, hogy mi van velem? Hát, untam a várakozást, és álmos voltam, még csak nem is ideges (hülye katonaságnak kellett vinni háziorvostól papírt, csak azért mentem).
    2x mérte mindkét karon (kézi pumpás, nem automata), nem akarta elhinni önmagának.
    Aztán közölte, hogy ekkora vérnyomással már illik agyvérzést kapni, és adott 2 nitrót nyelv alá. Aztán rögtön jött a 24 órás kütyü.
    Mondanom se kell, hogy a katonák közölték is velem, hogy ezzel így a homokzsáknak sem alkalmas kategória vagyok.

Volt vagy 8-10 év, és nemtom (soktízezer?) km szobakerékpár, most már 120/70 a vérnyomásom és 70 a nyugalmi pulzus (azt is le kellet tornászni 100-ról).

Nagyon gyerekek vagytok ....

De ha nagyon kéritek, elmesélhetem azt is, öcsémet hogyan ölték majdnem 2x meg orvosok. Az egyik kapásból a születésekor, a másik (mint az utólag kiderült) ennek a barátnője, gyerekorvos, 5 évvel később.
    Sőt, még a dísztáblát is meg tudom mutatni, amit az öcsémet (második alkalommal) megmentő (meg ki tudja hányat még) gyerekorvos kapott.