• mrzed001
    Á, sokan nem értik ezt. Gyerekek.
    Vannak az adrenalin dzsánkik, akik nem érzik, hogy élnének, amíg újra meg újra kockára nem teszik az életüket.
    Viszont aki már gyerekként nézett szembe a halállal (SQJ is így volt), annak nincs szüksége ilyen felesleges májerkodásra meg hepajkodásra hozzá, hogy érezze és élvezze az életet.
    És pont ezért elkerüljön minden felesleges dolgot, ami kockára teszi azt. No meg a felelősség a saját családjával szemben.
    Nem vezetünk se részegen, se bedrogozva, se viagrázva mint egyes színészek. Nem mászunk hegyet, nem ugrálunk ejtőernyővel meg gumikötéllel. Nem úszkálunk csak úgy a dunába, tiszába (matraccal még gyerekként volt párszor, csoportosan, odafigyelve), pedig én pl úsztam és vízilabdáztam is évekig.
    Sőt. SQJ apukája profi követségi sofőr volt. Ő tanított minket a defenzív vezetés alapjaira, azaz hogyan védd ki mások hülyeségeit, bambulásait, hogy ne is legyen miattuk baleseted.
    És nagy kocsit veszünk, hogy ha végképp nem tudjuk folyamatos 360 fokos figyelmünk ellenére sem elkerülni a balesetet, mi túléljük.