-
én inkább az általánost járnám újra, valahogy minden évnek megvolt a varázsa, középsuliban csak teltek az évek. nem volt újdonság, +/- 1-2 ember, eltelt az év jött a következő. suli után meg széhullott mindenki, csak a szorosabb kapcsolatok maradtak meg amik nem a heló szia hogy vagy beszélgetésben merülnek ki. mondjuk sajnos ez általánosra is jellemző volt. nem tudom hogy kivel mi van, néha 1-1 régi osztálytárs megtalál iwiwen, bejelölnek és kb ennyi. aztán írok hogy heló mivan nem találkozunk-e. á nem sok a dolgom bla bla bla. az 1 házszámmal arrébb lakó emberrel nem tudom hogy mi van. szoktam látni meg odaköszönünk egymásnak, de ennyi. sajna sok kapcsolat csak ilyen iskolai évekre szóló, de ha most így választanom kéne hogy általánost vagy középsulit járnám újra, hát inkább általános. akkoriban valahogy még osztály volt az osztály, nem nagyon éreztem ilyen klikkesedést mint a középsuliban. általánosban aki nem bírta a másikat az megmondta neki a frankót vagy lekevert neki egyet :D bár ilyen nem volt. nem számított hogy ki vagy, honnan jöttél, milyen ruha van rajtad, milyen telefonod van. bár, emlékszem nálunk lett 1-2 sztár gyerek nyolcadikban, mert kaptak egy 3210-est, vagy Siemens A35-öst, jeee :D pláne mikor másnap megjelent a cserélhető előlappal, hát mindenki borult le a székről. na onnantól kezdtek elb*szódni a dolgok szerintem, egyre több embernek lett telefonja, egyre többen nézték hogy milyen telefonod van, meg hogy mennyire vagy márkás cuccokban, stb. középsuliban meg már nem volt mindenki ennyire egyenes a másikkal, ott már ment erősen a kétszínűsködés, a gecizés, miegymás. nem csíptem nagyon a középsulis éveket. de az általánost is csak akkor járnám újra ha olyan világ lenne mint anno, hogy nem az számított hogy ki vagy, milyen cuccokban vagy, milyen telefonod van, és miegymás. lehet én látom rosszul, de nálunk anno a suliban nem volt ilyen hogy kinek milyen cucca van, nem néztük hogy most márkás, vagy olcsóbbik. igaz akin valami márkás cucc volt, azt így leszögeztük hogy tehetősebbek lehetnek, de így ennyiben kimerült a dolog mind a két fél részéről.