• BaliBoy
    3 dologgal meg lehetne oldani az egész cigány kérdést.

1. segélyezést beleolvasztani az adórendszerbe; adókedvezmény = cigányoknak dolgozniuk kellene + vállakozóknak mindenképpen be kéne jelenteniük az alkalmazottakat. (na itt kezdődne a gazdaság fehérítése) = +pénz állambácsinak

2. halál büntetést visszaállítani és ehhez kapcsolódva

3. erős, kemény kezü rendőrség akiket nem csesztet lépten nyomon az ombudszman.

Az utolsó két pontra az első pont miatt lenne nagyon szükség, ugyanis amint megvonnák az alanyi jogon járó szociális támogatást még jobban megnőne a cigánybűnözés. Az első kivégzésekig....

Jah.. meg láttam itt gyurcsányozást. Hát csak annyit tudok mondani, hogy aki szerint erről csak ő tehet az valami írtó hülye és baromira nincs tisztában a dolgokkal. Én pl a másik fővezírt legalább anyira utálom amiért 2000 környékén visszaállítatta a gyest vagy gyedet már nem is tudom, ami szintén első sorban a cigóknak jó. Sajnos egyik pártnak sem áll szándékában megoldani a helyzetet, amíg szavazó bázist jelentenek a cigók. Bár egyébként a most hatalmon lévők igazán megtehetnék, hiszen a népszerüségük már így is a béka seggén van. 2010-ben tuti nem ők fognak kormányt alakítani, így mind1 lenne ha meglépnék ezeket a dolgokat.