Blum#120650
Eleve az, hogy minden hónapban -70k-ról indulok. KATA-s nem lehetek, úgyhogy ez maradt. Ezt mondjuk tudtam az elején is, gondoltam nem gond azt pár nap alatt megkeresem..aztán ott van még a könyvelő, leírások, papírmunka, stb.
Az már hab a tortán, hogy a NAV -bánat tudja miért- minden héten telefonál, hogy kell neki ilyen igazolás, olyan elismervény, menjek ide, menjek oda, vigyem be és egyébként is rohadjak meg amiért dolgozni akarok.
Jelenlegi "munkáltatóm" rendesen felültetett a hintára amikor ezzel megdumáltak..nem arról van szó, jól keresek de ennyi szarakodást.....
Kurvára nem értem, hogy egy biztosító társaságnál, mint pénzügyi tanácsadó mi a tökömért kell vállalkozónak lenni..nem csak nekem, az összes kollégának. A jogilag igencsak érdekes jutalék rendszerről már nem is beszélek de mindegy is, az már nem ide tartozik.
Szóval abszolút működőképes lenne ez a rendszer ha az ilyen-olyan hivatalok nem szopatnák feleslegesen az embert. Bezzeg amikor először szambáztam el a NAV-hoz akkor Úr voltam, most meg felmosó rongy.
Erőteljesen keresek egy olyan céget ahol ezzel nem szopatnak (jelenleg csak egy van, a Gr*upama) de az meg elég tré...márhogy nem a szolgáltatások hanem a jutalék.