• mrzed001
    Istenem. Igen, fejenállva is gépelhetnél, és mégis ergonómiailag alakítják ki a munkahelyed. Miért? Mert úgy kényelmes, és mert abba a pozícióba tér vissza mindig a fejed-szemed. Ha tehát úgy van valami kialakítva, hogy lefelé nézel, akkor erőltetheted magad, homoríthatsz mint egy macska meg feszítheted hátra a fejed és szemed ... rövid úton el fog fáradni, és le fogod fordítani. Akkor pedig már nem előre nézel, hanem le, és nem látod mi van előtted-melletted (versenykerékpárosnak, versenyen, ja, oda jó, de ő nem közlekedik, nem lépnek le elé gyalogosok ... ).
    Nem véletlen kerestem ezt a képet, összefutottam pár ilyen cangással.
    Az egyik egyirányú utcában jött velem szembe a sáv közepén.
    És nem hiszed el, de én már álltam, ő meg úgy 3 méterrel előttem jött rá, hogy B+ VAN VALAKI ELŐTTEM ... meg is hökkent.

Vagy szerinted, autókat is tervezzük át, alapból a pedálokat lássa az ember, csak megfeszülve lásson ki ablakon? Na ugye, hogy nem.
    Következtetés: alkalmazni kell az ergonómia legalapvetőbb szabályait a kerékpárokra is, és ami nem felel meg neki, azt örökre betiltani.

Amúgy köszönöm, normális vagyok. Észérvekkel próbálok vitatkozni veled, a személyeskedés olyan pondró gyerekes dolog, talán hagyhatnád is.