• immovable
    Lehet clio minden reggel megeszik egy kiló szőlőt. Ha nincs szezon 1000-1200 Ft is lehet kilója. Ez még csak a gyümölcs. Napközben elrágcsál fél kiló kesudiót - bio - fél kiló 2600 Ft. Bemegy egy jobb étterembe, leves, második, ital, simán 3000 Ft. Vacsora szintúgy. Nem nagy cucc elkajálni napi 5000 forintot. Lehet norbi updates cuccot eszik a cukorbetegsége miatt. Drága. Kurvára.

Eddig semmi extra nincs benne, max, hogy bio, meg nem szezon gyümölcs.

Én nem eszem ilyeneket, de ennyi szerintem simán összejöhet. És akkor még nem számoltad, ha iszik minden nap sört és mondjuk nem adja alább pl. egy coronitánál. 0,35l 4-500 forint. Iszik kettőt egy ezres. Ha vmi belga sört nyomat még drágább.

Minőség? Bio cuccot vesz, teljes kiőrlésű lófaszokat, drága import sört iszik. Nem eszik milkát, hanem vmi igazi csokit eszik. Kapsz dobozos tejberizst 120 meg 300 forintért is, mint ahogy turórudi is van 40 forintért meg 120-ért is. Van köztük különbség minőségben is.
    Virsli is van 500 forintért kilója meg 2500-ért is.

A te tapasztalatod is csak egyelemes stat.

Pl. én heti 10 rongyot költök csak húsra. Ez sokaknak elképzelhetetlenül sok. Nekem normális. (szeretem a nyulat például, elég drága)