egyszer fociztunk a padnál pedig ült pár néni és beszélték hogy ezeknek a mai fiataloknak milyen pocsék szájuk van... aztán közéjük repült a labda és egyből jött tőlük a hirtelen ijedtségből fakadó KURVAANYÁD meg a mostmároztán, stb.
amúgy szerintem is... akik így tolakodnak meg a banyatankkal futó nénik azthiszik hogy a tisztelet a korral jár...
én mindig belegondolok hogy valószínűleg csak egy modortalan ember volt "életében", aki most megöregedett. vannak olyan nénik is (mint pl mamám) hogy ha bármi baja is van csak mosolyog, mert úgy nevelték. és inkább áll sajnos meg sem mukkanva mintsem hogy vergődne a buszon helyért.
de általában tisztelem az időseket, mert mindig eszembejutnak róluk a nagyszüleim és kicsit sajnálom is a legtöbbjüket mert magányosak. szóval illedelmes vagyok velük, és sokszor azért is beszélgetnek nyitottabban, velem is pl. a vonaton. de én szeretem hallgatni a sztorizásaikat, így van ez jól. valamint az időskori demencia is közrejátszhat hogy néhány idős ember így viselkedik, sokszor azt sem tudják hirtelen hogy hol vannak