• Sir Quno Jedi
    Engem nem zavarnak amíg nem fexenek keresztbe a kocsim előtt. Ja meg ha kéregetnek az is idegesítő (pláne parkolókban, ahol nem is tudod elkerülni őket).

DE jobb ha elszállásolják őket éjszakára KÖTELEZŐEN, mert így legalább nem fagynak meg és nem kerülnek annyi felesleges pénzébe az államnak, meg humánusabb is, mivel ők is emberek, megérdemelnek egy fűtött pihenőhelyet. Igazándiból a problémájukat úgysem oldja meg senki, sem itt sem nálunk 1000x civilizáltabb államokban. Evvan. A szegényekkel senki sem törődik (igazándiból még ő maguk sem saját magukkal).

A cél az lenne, hogy NE legyenek hajléktalanok EGYÁLTALÁN, azaz mindenkinek tudjanak szállást és napi meleg ételt biztosítani + tisztálkodási lehetőséget és hasonlók. Ezt azonban valószínűleg tényleg csak akkor lehet elérni, ha tiltják hogy bárhova maguktól ledekkoljanak... Randa módszer, de másképpen maradnak ahol vannak, mert kitudjamiért. Én sem szívesen közösködnék másokkal, így megértem őket valahol, de nincs mit tenni, ez így rájuk nézve is veszélyes, meg ezernyi problémát okoz a hatóságoknak, a helyieknek.

Esetleg lehetne hajléktalan zónákat kijelölni, ahol szabadon letáborozhatnak (mint a kempingek), de ebbe úgyse menne bele senki (a prostiknál is csak a balhé megy évtizede).