• Sir Quno Jedi
    Szerintem Isten által reánkruházott jogunk (szabad döntés joga) az, hogy ne szeressünk mindenkit, sőt bárkit kirekesszünk kényünkre-kedvünkre a saját közösségünkből stb.

Akinek ez nem tetszik, az lakjon együtt veszett rozsomákokkal és csókolgassa a piranhákat, me azok is isten szent teremtményei, jah peeersze...

ÉS teljesen mind1 milyen indokunk van rá, jogunk van hozzá, meg sem kell indokoljuk senkinek. Nem, vagyok én pl. Jézus Krisztus, nem is szeretek mindenkit, de nem is AKAROK szeretni mindenkit, sőt népszerű sem akarok lenni azáltal, hogy sokakat szeretek és ők is engem. Ha valakikkel közömbös vagyok, vagy egyenesen nem kérek belőlük, akkor nem akadályozhatnak meg ebbéli vélekedésemben. Észérveket elfogadok term., de a végső döntés az enyém.

Túl sok energiát emésztene fel mindig nyitottnak és naívnak lenni és tárt karokkal fogadni mindenkit, majd újra- és újra pofáresni, nem tanulni belőle és goto 10. Az ember 1x csak felnő. Sem ideje, sem energiája nem lesz erre. ÉS így van ez jól.