• Renegade
    OFF

de, hogy érveljek is:

ami engem ilyenkor kiakaszt, hogy te, mint megfelelő papírokkal (tehát feltehetően a biokémiai folyamatokat egy egységsugarú forumozónál jobban ismerő ember) mond valamit, arra jobban oda fognak figyelni.

ha jól értem amit mondasz:

a cigarettánál veszélyesebb: bár egy átlag dohányos naponta egy pakli cigit szív el, míg egy átlag füves 2-3 napoonta egy szálat. Emelllé tegyük oda, hogy napi 4-5 szál cigit kibekkel az emberi szervezet.

Tehát remek bullshit reklám érv, hogy a szűrő nélküli cigi mélyen leszívva mennyire igénybe veszi a szervezetet, azt meg ugye elfeljetik mellé tenni, hogy ja, hogy az egyszeri füves, eü határértéken belüli mennyiséget visz be.

Persze ez a kényelmes fogyasztási mód, mi van a bongosokkal, sütisekkel?

Feltehetően, itt mindenkinél jobban tudod, hogy adott károsanyag bevitelt, mennyi idő alatt regenerál a szervezet, mi, laikusok, meg megnézzük a WHO ajánlásokat.

Szerintem elég elnagyoltan érveltél, valami eljátszik a szerotonin/dopamin háztartásoddal és ez hujujuj, ééés? Nem attól leszel késöbb kerge, hogy ezt néha mesterségesen stimulálod (aka csoki), hanem ha konstans módon mesterségesen magasan tartod. Biztos nálatok is elhangzott gimiben: amit nem használsz, az visszafejlődik, az analógiát követve: ha folyamatosan be vagy szívva, akkor baj lesz, valóban, ahogy a folyamatos csülökpörkölttöl is baj lesz.

Félre ne érts, nem emelem az égig a füvet (nem az én drogom, mást preferálok), na de a démonizálása, "kapudrog riogatása" pont annyit árt, mint ha, valaki azt mondaná, hogy ez az új életvíz.

Amit írtál az a víztől kezdve a városban élésig tényleg mindenre ráhuzható.

Tessék polkorrekten terjeszteni az igét.