• jazzy
    Aznap vettem és nem volt nálam toll, ki meg nem adnak tollat ott, mert "nem adhatnak".

Egyébként most vagy őket véded, ebben az esetben már most undorodom, vagy nem is értem. Ott van nálam 15 db kitöltött bérlet, ergo minden hónapban veszem és ez is meg van véve. Nem bliccelek. Hát tudod basszák meg az összes felmenőjüket és büntessék meg azt a rohadt sok bliccelőt, meg cigányt, de azokat nem merik, mert beverik a képüket, azt kell szopatni aki súlyos ezreket, tízezreket kiad bérletre?

A legviccesebb az, ha közlöm, hogy otthonhagytam a bérletemet, hazamegyek és kitöltöm, akkor 300 forintos késedelmi díjjal megúszom. Így meg 10k - helyszínen 5k a bírság. Ha ad az a retkes nyomorék 1 tollat kitöltöm az orra előtt és odaadom a 300 forintot és feldughatja ahova akarja.

Persze a te logikáddal élve az én hibám, a bérletem mellé vennem kellett volna 1 tollat is, vagy egy jegyet aznapra, esetleg kéregetnem tollat az utcán, mert még én vagyok a szemét, nem is a retkes Volán, akik lószart sem nyújtanak, fűtés nincs, normális sofőr nincs, legkisebb kényelem sincs, csak késés van, becsorgó víz, beeső hó, meg horribilis összegű jegy / bérlet.

Ezen kívül létezik olyan, hogy EMBERSÉG.

ÉN KÉREK ELNÉZÉST.