• Broafka
    nyílván, de én most azokra a játékokra gondoltam, amik jók, de azért egymás után nem játszanám végig többször, most az más, hogy mondjuk évente előveszed. De mondjuk most hirtelen a Blood Rayne jutott eszembe, tök jó kis játék volt, hangulatos, de miután végigvitted le van tudva, az más, hogy most hogy megemlítettem legszívesebben ismét végigjátszanám mert jó játék volt, dee gy fejlesztőnek az nem éri meg, mert ezt azért inkább letölti az ember. Ellenben egy diablót, már csak a battlenet miatt is megveszi az ember, mert az pl multiban sokkal jobb.

#111376: igen, de én most a warez elleni dologról beszéltem. a használt játék dologgal egyet értek veled, az tényleg felháborító

#111377: arra akartam utalni, hogy olyan mint a kegyes hazugság, olyan megérthető dolog (anyagi szempontból) és elnézi az ember. Jó nem volt egy jó hasonlat, de ez jutott eszembe, és ott volt az idézőjel :)
    vagyis mindneki tudja, hogy létezik warez, a rendőrök is (sőt, szerintem még ők is töltenek le ilyen oldalakról), de félig szemet huny felette a világ. Ha ugyanígy kemény drogokat árulnának, akkor pár hónap alatt biztos felkutatnák, és megszűnne az oldal. Legalábbis én így gondolom