• Sir Quno Jedi
    Meg kell egy melósautó, amivel szállítani is lehet építkezésekhez stb. (pl. mikrobusz, pickup, erre tök jó volt anno a Barkas, vagy az Aro)Kellhet egy "kölcsönözni való" autó, amit a kollegákkal stb. meg lehet osztani. Kell mindenkinek saját is, nekem pl. automata, mer egy ideje nem vagyok hajlandó sima váltós kocsikkal senyvedni (pl. Scorpio), másnak jó a Lada Samara "sport". Pár mindig szervizelés alatt van, pár jön-megy, eladásra készül, kell hétvégi villogós kocsi, valami baresz stb., városba valami ócsó szívódízel (pl. 2literes dízel Mazda 626). Kell terepjáró, vidékálló. És így tovább, midig van igény mindegyikre.

A mostani egyik autóm meg egy öszvér, mer 4x4 terepjáró is, szállítani is lehet vele, mint egy teherautóval , mégis luxuskivitel és bazi kényelmes utazóautó, de végülis városba is elmegy (ha nem zavar a fogyasztása), feelinges is, lehet vele villogni, csapatni, jó hétvégére is stb. Persze mindenben kompromisszumokkal, de így spóroltam "pár" autót, az biztos. :DDD