Fbn Lx#10926
Ne legyetek már ilyen sötétek emberek! :]
nem veszitek észre, hogy becsmérlő fogalmakkal dobálózni, és elítélni nyélből egy egész stílus, egy egész embercsoportot MESSZE hülyébb dolog, mit oda tartozni? Ugyanannyira hívhatjuk ezt divatfikázásnak, mint divatemonak.
Arról nem is beszélve, hogy a szavazók 90%-a nem tud semmit az emorol, és olyan gyerekekre is ráhúzza, akiknek semmi köze hozzá!
Nekem tetszik a stílus. MINDEN stílus tetszik. És tudjátok miért? =)
Mert így színes a világ! Ahelyett, hogy körülnéznétek, és azt látnátok, hogy a világ attól szép, mert mindenféle ember van benne, buták, okosak, emok meg nem emok... degradáló fogalmakkal dobálóztok. Azok a gyerekek akikről ti beszéltek, hogy divatot követnek, KI FOGNAK BELŐLE NŐNI! 14 évesen én is divatrokker voltam! :D Ne helyezzétek már magatokat más emberek fölé csak azért, mert még nem érett a személyiségük. Senki sem úgy születik, hogy lélekben már túlnőtte magát a valahova tartozni akarásból.
És még mindig csak a divatemokról beszéltünk, az emokról nem.
Ha nem tetszik valami, amit a 16 éven aluliak csinálnak, nem úgy kellene kezelni a helyzetet, mintha 30 évesek csinálnák. Akkor megérteném, ha ugatnátok. Aztán meg lehet -talán eszetekbe sem jutott- de némelyik emo okosabb, értelmesebb, értékesebb személyiség NÁLATOK.
főleg, ha nem rendelkezik olyan előítéletekkel, amikkel sok "kifejlett személyiség" szégyenletes módon igen.