Gordon Blue#108749
Még fiatal koromban elkötöttem egy autót, de minden rossz szándék nélkül.
Sétáltam a strand körül, a parkolóba néztem az autókat, közben egy férfi a barátnőjével megállt a parkolóba. Láttam, hogy a férfi a slusszkulcsot a hátsó lökhárító belső részére teszi, aztán elindulnak a strand irányába.
Egész jó autó volt, körbejártam nagy óvatossággal, lehajoltam megszemlélni a 18-as abroncsokat, akkor láttam olyat először, de a gyönyörű belső térnek nem bírtam ellenállni.
Hátramentem, közben végigsimítottam a gyönyörű karosszériát, még egyszer utoljára körbenéztem tiszta e a terep, aztán lehajoltam a slusszkulcsért, és beültem.
Vérnyomásom az egekbe volt, tombolt bennem az adrenalin egyrészt a lebukás veszélye miatt, másrészt először ültem csodaautóban.
Nem is nagyon volt időm kiélvezni a helyzetet, csak a bézs bőrkárpiton simítottam végig a kezem, váltót behúztam R-be de az autó nem indult el, megijedtem, hogy most nekem annyi, elbasztam mindent, de közbe csak az övemet kellett becsatolni, és magától kioldott a kézifék.
Kb úgy mentem végig a városon, hogy lehúztam az ablakokat teljesen, és max hangerőn hallgattam a zenét, intettem minden járókelőnek, akik nem tudnák mire vélni egy fiatal srácnak honnan van ilyen verdája.
Aztán mivel nem akartam rosszat leparkoltam egy ház elé az autót, kulcsot benne hagytam, aztán hazamentem apámékhoz.
Erkölcsileg helytelen, de nem bántam meg
Aki kíváncsi mi lett a vége az ügynek, annak privátban szívesen elmondom, mert az már off lenne.