• jazzy
    Köszönök de amúgy leszarom őket, felettünk lévő idióta 17 éves körüli srác néha agyvérzést kapott csben vagy codban vagy én nem tudom és elkezdte püfölni a gépet meg ordítani mint egy kiművelt értelmiségi, mindezt órákon át amikor játszott, fel nem mentem, csak felordítottam neki, hogy most már legyen kedves befejezni, mert csak picit unalmas.
    Hála isten ilyenkor befejezte.

Mellettünk lévő parasztnak meg az a szokása, hogy nem tudja megvárni azt az 1 percet amíg leér a házból, ő a lakásból kilépve gyújtja meg a cigarettát, mert a lakás ne legyen már büdös, de a folyosó, meg a lift simán lehet, ahol egyébként tilos is dohányozni. De most mit veszekedjek vele, nem tudom egész nap nézni mit csinál, úgyis csinálni fogja hiába szólok, így nem foglalkozok vele.

Fateromnál volt egy nő aki mindig a szemétledobóba járt cigizni, na őt viszont elég gonosz hangnemben elhajtottam a picsába, mert már lett kigyújtva a szemétledobó és nem szeretném, hogy leégjen az egész emelet, persze folytatta, meglehetősen értetlen volt, aztán egy óvatlan pillanatában lefényképeztem és közöltem vele, hogy feljelentem, ettől megijedt és azóta nem csinálja. Nem tudom egyébként lehet-e ilyenért feljelenteni, vagy mit lehet vele csinálni, csak blöfföltem, de bejött :D