• mrzed001
    Egyre jobban elkorcsosul. Meg valahogy egyre félelmetesebb lesz, egyre agresszívabb.
    Mi még bebarangoltuk a várost (megyeszékhely) ahol laktunk. Mentünk éjjel-nappal.
    Ma ugyanebben a városban mint felnőtt sem mernék éjjel nekiindulni, mert nem ritka, hogy 8-10 fős (kimondom, 99.99999%-ban cigány) hordák (inkább vérszomjas farkasfalkák) garázdálkodnak, útonállónak, lopnak, fosztogatnak és gyilkolnak.
    Meg rendőrt vernek, amikor épp erre van kedvük (és van).

És azoknak a szerencsétlen mai fiataloknak ezekkel KELL összezárva lennie minden nap az iskolában. Mesélnek olyanokat, hogy az én 35 év feletti hajam égnek áll. Negyedannyiért is kirúgtak volna bárkit a mi időnkben, mint amik mostanság el vannak nézegetve egyeseknek (meg akkor még küldték a javítónevelőbe, azonnal).

Innentől kezdve, én nem is csodálom, hogy ilyen idegbeteg, betojt a mai fiatalság egy része.
    Láttam már 14 éves gyomorbeteget, és nem csodálkoztam rajta.

A másik oldal, az elkényeztetett liberálcsemeték. Szörnyű, hogy a józan paraszti ész, valamint a túlélési ösztön alapja is mintha hiányozna egyesekből.
    Ahogy a vicc is mondja: Az egyetemisták fele felhőtlenül boldog ... a többieknek nem telik drogokra.

A harmadik oldal, a ki sem mozduló, bezárkózott, nihilizmussal és depresszióval küzdők. Na ott egyértelmű a szülők hibája, a nevelés és foglalkozás (életcél) hiánya.