amikor nagyvárosba kerültem, elképedve láttam ahogy egy kiskölök ráüt a saját anyjára a plázában mert nem kapott fagyit - jóember minket annyi idősen felpofoztak volna.
én emlékszem a 4-5 éves kori énemre is, teljesen tisztában voltam a dolgokkal, szerettem hülyének nézni az idősebbeket, de a hisztivel nemsokáig nemsokra mentem, kinevelték belőlem. ilyenkor örülök hogy kaptam 1-2 atyai pofont és nem lettem elkényeztetett kis vakarék.
(holott most 12 éves unokatesóm még mindig hisz a télapóban és jézuskában - ezt a szülei mondták, kiis röhögtem őket hogy hagyjukmár, csak rafkós a kiscsaj és még mindig várja az ajándékot:) a gyerekek nem hülyék, amit elmagyaráznak nekik ugyanúgy megértik utána mint egy felnőtt)
érdemes megnézni Jimmy Kimmel Halloween Challenge + Christmas Challenget
(felveszik videóra ahogy a lurkóknak bevallják a szülők hogy megették az összes hellovín csokit, vagy tréfás szar ajándékot kapnak - persze a sokk után odaadják az igazit)
egyből vergődnek, hisztiznek, van aki nekimegy a szülőnek, lecsapják magukat a földre, sírnak - hülyének nézik a szülőket, visszaélnek azzal hogy gyerekek.