• HisF8
    Bennem is felmerült, ezért utánanéztem, illetve egyetemen tanultam is ilyenekről, és szerintem nem. Antiszociálisnak sem nevezném magamat, mert könnyen ismerkedem, sok társaságban központi figura vagyok/voltam, stb. De az is igaz, hogy nem nagyon kötődöm senkihez, és ez nem is zavar. Szintén nincs semmiféle gondom azzal, hogy értelmezzem mások érzelmeit viszonyulásait, ugyanakkor nem illik rám mindaz, ami mondjuk egy Ted Bundy-t jellemez.

Dzsini: irtózom a párkapcsolatoktól is, a leghosszabb 11 napig tartott, egyszerűen nem bírtam tovább és szakítottam. Most abba nem megyek bele, hogy mi a gondom a párkapcsolatokkal, mert teljesen offtopik, de nem negatív tapasztalatokból alakult ki, hanem egyszerűen csak utálom a fizikai közelségét bárkinek. Meg persze még sok más dolog is, de már önmagában ez az egy is elég hozzá (például kb. egy éve kénytelen voltam csókolózni egy lánnyal; rettenetes volt, majdnem elhánytam magam, pedig tudtam, hogy nem evett előtte semmit, csak egy teát ivott meg a szemem láttára, de még így is szörnyű volt).